Verhuizing

LET OP: VERHUIZING LOCATIE PURMEREND:

Praktijk in Purmerend:
De Huisartsenpraktijk Dr. Pen/ Voorberg, Sportlaan 42, zal vanaf 9 april 2018 verhuizen naar het nieuwe Medisch Centrum Novawhere (MCN). Dit wordt het nieuwe onderkomen van twee huisartsenpraktijken Pen/Voorberg en Franse/De Zoeten, apotheek de Meeuw, het artsenlaboratorium Salt en wij als podotherapeut. Dit betekent dat de vestiging op de Sportlaan zal komen te vervallen. U kunt ons op het huidige telefoonnummer bereiken: 0299-653301.

De praktijk voor fysiotherapie, FysioConsult Purmerend, die al vele jaren onder het dak van Novawhere opereert, zal intern verhuizen naar dit nieuwe centrum. De participanten van MCN gaan op het gebied van specialistische zorg voor ouderen en revalidatie samenwerken met De Zorgcirkel. Kortom korte lijnen met als voordeel dat alles onder één dak komt te zitten.

Het adres is:  Prof. Mr. P.J. Oudlaan 7, pal naast Zorgcirkel Novawhere, ingang bevindt zich aan de zijkant van het gebouw.

Praktijk in Monnickendam:
Wij zijn per 1 september 2017 verhuisd. Onze praktijk in Monnickendam is nu gevestigd in Volendam.

Na een prachtige tijd te hebben gehad in het leuke en gezellige Monnickendam, hebben we moeten besluiten om te verhuizen.
Gelukkig hebben wij een mooie locatie in het Behandelcentrum Waterland Oost (Heideweg 1B) te Volendam gevonden.

Ons telefoonnummer: 0299-653301 is hetzelfde gebleven.