Medisch Pedicure

Wij werken samen met een Medisch Pedicure. De medisch pedicure is een specialist en is hoger en breder opgeleid dan de basis pedicure en kan alle zogeheten risicovoeten behandelen. Zij is in het bezit van de aantekeningen diabetische- en reumatische voet. Daarnaast heeft de medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie- en reparatie technieken, orthesiologie, en antidruk technieken. Daarmee vergroot zij de behandelmogelijkheden van complexere voet en nagel problemen. Maar ook voor onder andere eelt, likdoorns en het knippen van de nagels kunt u bij ons terecht. Tenslotte gunnen wij iedereen mooie en pijnloze voeten. Goede voetverzorging is naar onze mening een echte noodzaak. Voeten dragen immers het hele lichaamsgewicht. Door uw voeten goed te laten verzorgen zijn veel problemen te voorkomen. Niet alleen voetklachten, maar denk ook aan nek- en schouderklachten. Vanwege pijnklachten kunt u namelijk ongemerkt ook uw houding veranderen. Daarnaast is het dragen van goed schoeisel zeer belangrijk. Ook hierin kunnen wij u adviseren.

De medisch pedicure is elke vrijdag werkzaam op onze locatie in Volendam en elke dinsdag, woensdag en donderdag op onze locatie in Purmerend.

Voor het maken van een afspraak voor alleen bij de medisch pedicure op de locatie in Purmerend, kunt u bellen op 06-22059048.